norfazaliatti's FotoPage

By: norfazaliatti mokhtar

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 23-Feb-2008 05:29 Email | Share | | Bookmark
ni gambar adik aku

 
 
 
View all 21 photos...
gambar2 adik aku posing maut kat masjid kristal


Sunday, 10-Feb-2008 10:37 Email | Share | | Bookmark
masjid kristal oooo..masjid kristal

hubby aku dgn ma n anak sedara kau
kat dlm dewan konvensyen
 
View all 17 photos...
ceh...ingatkan best...tp tak siap sepenuhnyer lg lah...dapat sakit je...siap kena pijak kaki dgn tumit ksut makcik...konon2 naik bas freelah



Saturday, 1-Dec-2007 09:56 Email | Share | | Bookmark
ni masa majlis persepsi kat umah hubby aku

munirah ckp.."lawonyer che ngah"
kak sepupu aku bwk bunga telur
tengah tunggu semua berkumpul
View all 6 photos...
baru ada kesempatan nak upload gambar ni..org lain upload gambar scan baby..aku tak..gambor kawin yg dah lapuk..tp at least aku nak jugak bubuh kat dlm ni...kui..kui..


Saturday, 24-Nov-2007 04:38 Email | Share | | Bookmark
masa perlancaran ECER (wilayah ekonomi pantai timur)

ikan pun dah mengantuk
sama tak muka kite?
poko misai kucing ni tau
View all 12 photos...
ni antara aksi2..suami ku n turut serta aku sekali..kui..kui..


Saturday, 24-Nov-2007 00:55 Email | Share | | Bookmark
Dah 3 bulan rupanyer aku menjadi isteri kepada Razali bin Tahir

Duk umah mak mertua
Sedondon tak kami..he..he..
Amik angin kat sebelah sungai trg..nearby pasar payang
View all 8 photos...
Pejam celik pejam celik...dah 3 bulan rupanyer aku sah menjadi isteri kepada Razali bin Tahir..mak mertua dah request cucu coz aku ni menantu sulong n merangkap kak long..he..he..tapi tak ada rezeki lagi nak buat mcmana kan...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net